Contact & info

Contact & info

Kosten.nl is opgericht halverwege 2019. Hierop informeren we over de kosten van verschillende uitgaven. Het is een website van Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45. Zie Eurolutions.nl voor meer informatie.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT De Meern (Utrecht)

Doelstelling

Kosten.nl heeft als doelstelling door middel van het kosteloos delen van artikelen te informeren over de kosten van verschillende (zakelijke) uitgaven.  Er is een focus op uitgaven van startende ondernemers en de mogelijkheden die internet biedt. Te denken valt aan de kosten van een webwinkel of website maar ook simpelweg de kosten van een boekhoudprogramma of het versturen van een pakketje.

Commerciële doelen

De kosten voor het maken en onderhouden van deze site worden terugverdiend door middel van advertenties. Naast artikelen kunnen dan ook advertenties staan zoals Google Adsense-banners of door Eurolutions zelf verkochte advertenties. De content zelf is echter altijd (met de intentie tot) onafhankelijk.

Auteursrechten

Artikelen zonder bronvermelding zijn gemaakt door (of in opdracht van) Eurolutions zelf. Bij artikelen die door andere auteurs geschreven zijn is boven- of onderaan de pagina een bronvermelding opgenomen. In veel gevallen is gebruik van teksten van artikelen na aanvraag mogelijk. Hiervoor is echter wel altijd schriftelijke toestemming nodig.

Teksten en links hebben altijd de intentie betrouwbaar en onafhankelijk te zijn. Het kan echter voorkomen dat Eurolutions, of een gastauteur, bronnen gebruikt of links plaatst naar websites die (na verloop van tijd) onbetrouwbaar of zelfs onjuist blijken te zijn.